Barn under 13 år

Barn under 13 år är hjärtligt välkomna att var med i kurserna, men måste ha en vuxen med. I samråd med instruktören så kan man om möjligt avlägsna då man ser hur det fungerar. Barn behöver ofta mera hjälp och stöd och därför är det bra att ha en extra vuxen som kan stötta och hjälpa till.

Med Vänliga Hälsningar

HUK

Enskild träning

För dig som vill ha lite extra hjälp eller känner att du skulle behöva ta i tur med olika problem med din hund så finns det möjlighet att få egenträning med någon av våra instruktörer. Kostnad för egenträning är 300:- i timman och man bokar minst 2 timmar, men behöver inte ta dem samtidigt.

Kontakta mig Sandra Elenbrant så hjälper hon jag dig att hamna hos den instruktören som passar för just ditt ärende med din hund.

HUK

Onsdagsträning

Allmänträning på Höganäs BK.

Vi har allmänträning på onsdagar året runt från kl.18.30 vilket innebär att du som är medlem är välkommen att träna din hund.

Uppe på altanen finns en timer som går att tända då det blir för mörkt att träna utan ljus.
Välkomna att ONSDAGS-träna på Höganäs Brukshundklubb.
Planerna är ÖPPNA för TRÄNING (inte rastning) för alla medlemmar i HÖGANÄS BRUKSHUNDKLUBB

Bireklam150