Agility Vår

Agility - träningsgrupp, start 5 mars kl-18.00

När: Torsdagar 18.00 - 20.00

Krav: Grundläggande agilitykunskaper och medlemskap i Höganäs Brukshundklubb (se nedan).

I träningsgruppen kommer det inte finnas någon instruktör/kursledare utan vi hjälps åt, delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter liksom med att ta ut och in hindren. Självklart fikar vi tillsammans också!

Frågor:

För att vara med i träningsgruppen hos oss måste du vara medlem i Svenska Brukshundklubben.

Se nedan de olika typer av medlemskap som finns och välj i rutan det som

passar dig.

Hundungdomsmedlem:är du mellan 6 och 25 år kan du välja att bli medlem i Svensk Hundungdom och ange Höganäs Brukshundkubb som din lokalklubb. För mer info se www.skk.se/shu/.

Anmälan klicka här

Soderasenstandklinik150