Rallylydnad Nybörjare Vår

Rallylydnad nybörjare vår

Vill du börja träna rallylydnad? För att aktivera din hund eller du kanske tänker börja tävla så småningom? Du kommer att lära dig de grundläggande skyltarna i rallylydnad tillsammans med din hund.

Kursledare: Mia Berglund, Cecilia Andersson, Camilla Bagger Jörgensen och Gunsan Engström.

Start: Fredagen den 13 mars, kl. 16.30 - 18.00

Dag: fredagar 16.30 - 18.00, 8 kurstillfällen, dvs 16 studietimmar

Krav:Hunden ska vara vaccinerad mot valpsjuka enligt SKKs anvisningar. Gärna även mot Parvovirus.

Föraren ska vara medlem i Höganäs Brukshundklubb.

Om någon mer än föraren närvarar vid kursen måste denna betala familjemedlemskap.

Kursavgift: 1 100 kr.

Sista betalningsdag: 11 mars på Pg 64 19 44-4, gäller även medlemskap.

För att gå kurs hos oss måste du vara medlem i Svenska Brukshundklubben. Se nedan de olika typer av medlemskap som finns och välj i rutan det som passar dig.

Hundungdomsmedlem: är du mellan 6 och 25 år kan du välja att bli medlem i Svensk Hundungdom och ange Höganäs Brukshundkubb som din lokalklubb. För mer info se www.skk.se/shu/.

Anicura 150